Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022
Social Share:

 

Oι Σύμβουλοι του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Ε.Ε. λόγω εμπειρίας και κατάρτισης, διαθέτουν σημαντική ευχέρεια να παρέχουν άμεσες λύσεις για την σωστή υλοποίηση των στόχων σας. Στις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας, περιλαμβάνονται οι παρακάτω:

Εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών (συμπεριλαμβανομένων των εκάστοτε Αναπτυξιακών Νόμων 2601/98, 3299/04, 4399/16, 4887/2022 ), μεθόδων και οργάνωσης παραγωγής, βιομηχανικού σχεδιασμού,αξιοποίησης και εφαρμογής νέων τεχνολογιών, μεταφοράς και διάχυσης τεχνολογίας, ανάπτυξης νέων προϊόντων κλπ.

Εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων και προγραμμάτων σε αναπτυξιακά προγράμματα, όπως κοινοτικά πλαίσια στήριξης, ΕΣΠΑ, Κοινοτικές πρωτοβουλίες όπως Leader κλπ)

Προετοιμασία επιχειρήσεων για εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO, ΗACCP, CE κλπ

Παροχή συμβουλών χρηματοοικονομικής φύσης

Σύνταξη μελετών έρευνας αγοράς, marketing plan, συγκριτικής αξιολόγησης benchmarking, ανάλυσης κόστους, προβολής προϊόντων, στελέχωσης προσωπικού κλπ

Ενημέρωση για πρόσβαση σε πηγές πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υποβολή προτάσεων συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά ή διεθνή προγράμματα.

Εκπαίδευση και επιμόρφωση προσωπικού

Υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης τεχνολογιών της πληροφορίας για εφαρμογές

Παροχή υπηρεσιών εφαρμογών πληροφορικής Kατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών (websites, e-shops κτλ.)

 

 

Yπηρεσίες ΣΥΜ.Π.ΑΝ. Μ.Ε.Π.Ε. σύμβουλoι επιχειρήσεων - See more at: http://www.sym-pan.gr/sym/el-consulting-services#sthash.GYgaVKuQ.dpuf


Δέσμευση της εταιρείας μας αποτελεί:


NEWSLETTER

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες επιδότησης

Ενημερωθείτε Προγραμματα ΕΣΠΑ

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Εταιρική κοινωνική ευθύνη ΓΡΑΦΕΣ Συμβουλοι ΕπιχειρησεωνΦιλοσοφία του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ είναι να δημιουργήσει θετική επιρροή στην κοινωνία με την υποστήριξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αναδεικνύοντας την κερδοφορία και το θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Η εταιρείας μας βοηθά τις επιχειρήσεις να επιδείξουν δέσμευση για θετική αλλαγή και προωθεί τις προσπάθειες των επιχειρήσεων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία.

Εκπαίδευση

εκπαιδευση ΓΡΑΦΕΣ συμβοθλοι επιχειρησεωνΜέσω της συνεργασίας με τα ενδιαφερόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, των πανεπιστημίων και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ συμμετέχει εθελοντικά στην ενίσχυση αξιόλογων επιμορφωτικών προγραμμάτων κατάρτισης που προωθούν το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης σε πηγές πληροφόρησης.

επικοινωνια Συμβουλοι Επιχειρησεων Θεσσαλονικη

Είμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και ταυτόχρονα εφικτή λύση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ