προγραμματα εσπα επιδοτησεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

Προγράμματα που αφορούν την ενίσχυση των επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ.

 

Έξυπνη Μεταποίηση ΕΣΠΑ 2022 2023

23/11/2022 έως 23/01/2023

«Έξυπνη Μεταποίηση», ΕΣΠΑ 2021-2027 προϋπολογισμός 73,2 εκατ. ευρώ, απευθύνεται σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης από 250.000€ έως 6.000.000€. Διάρκεια υλοποίησης των εγκεκριμένων επιχειρηματικών σχεδίων 24 μήνες. Επιδότηση από 25% έως 75%.

Περισσότερα...

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιχμής ΜμΕ

Αναμένεται

Δράση 3 - Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιχμής ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις που έχουν ενσωματώσει ήδη ΤΠΕ σε πολλές λειτουργίες τους και πλέον επιδιώκουν να υλοποιήσουν ολοκληρωμένες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής ή σε λύσεις 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Περισσότερα...

ΒΑΣΙΚΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜμΕ

Αναμένεται

Δράση 2 - Προηγμένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις οι οποίες στοχεύουν στη διεύρυνση της ψηφιακής και τεχνολογικής τους ωριμότητας με ολοκληρωμένες επενδύσεις σε νέες ΤΠΕ που θα αναβαθμίσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Περισσότερα...

ΒΑΣΙΚΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜμΕ

Αναμένεται

Δράση 1 – Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμα ενσωματώσει σημαντικές τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ) στην λειτουργία τους και στοχεύουν στην κάλυψη βασικών ελλείψεων σε εφαρμογές και εξοπλισμό.

Περισσότερα...

ΕΣΠΑ επιχορήγηση επιχειρήσεων
Έχει λήξει

Ενίσχυση επιχειρήσεων των κλάδων παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/διασκέδασης/ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού

Περισσότερα...

Επιχορήγηση Λογιστών ΕΣΠΑ προγραμμα
Έχει λήξει

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών (Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα), ώστε να προσαρμόσουν την λειτουργία τους με την αναβάθμιση/απόκτηση της απαραίτητης ψηφιακής υποδομής, ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που η πανδημία (COVID 19) δημιούργησε.

Περισσότερα...

προγραμματα εσπα ε-λιανικο
Έχει λήξει

Έναρξη 09/07/2021 Λήξη 29/09/2021 Επιδότηση 100% επιχορήγηση έως 5.000,00€ για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και Λογισμικού με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

Περισσότερα...

προγραμματα εσπα τουρισμος επιδοτηση
Έχει λήξει

Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης για την λειτουργία των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου για το 2021 υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19. Έναρξη 16/06/2021 Λήξη 29/9/2021 επιδότηση Έως 400.000 ευρώ ανά επιχείρηση

Περισσότερα...

προγραμματα εσπα γυμναστηριων παιδοτοπων
Έχει λήξει

Η Δράση αφορά στην ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης, επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών γυμναστηρίων και παιδότοπων, οι οποίες επλήγησαν από την πανδημία της νόσου COVID-19, καθώς η λειτουργία τους έχει ανασταλεί καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος των γενικών περιοριστικών μέτρων στη χώρα.

Περισσότερα...

προγραμματα εσπα bar Καφετέριες ταβέρνες εστιατορια
Έχει λήξει

Eπιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19. Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00

Περισσότερα...

E-λιανικό eshop ΕΣΠΑ προγραμματα εσπα
Έχει λήξει

Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.

Περισσότερα...

Covid-19 Μακεδονια προγραμματα εσπα
Έχει λήξει

H συγκεκριμένη δράση αφορά την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν από την πανδημία, με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων τους. Πιο συγκεκριμένα η Δράση επιχορηγεί μια επιχείρηση με ποσό ίσο με το 50% των εξόδων του 2019. Το όριο επιχορήγησης είναι από 5.000 € κατ’ ελάχιστο έως 40.000,00€ μέγιστο. Δηλαδή δεν μπορούν να συμμετέχουν οι επιχειρήσεις με έξοδα κάτω από 10.000 € ενώ οι επιχειρήσεις με έξοδα πάνω από 80.000 € θα επιδοτηθούν με 40.000 €.

Περισσότερα...

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες επιδότησης

Ενημερωθείτε Προγραμματα ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

προγραμματα εσπα επιδοτησεις
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ αναλαμβάνουν τη διαχείριση και υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, εθνικών και κοινοτικών, με σκοπό την επιτυχημένη ένταξη των πελατών της σε αυτά. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη για την ένταξη του επενδυτικού σας σχεδίου από τη σύνταξη και υποβολή του φακέλου, μέχρι την τελική υλοποίηση της επένδυσης και την καταβολή των ενισχύσεων.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

επικοινωνια Συμβουλοι Επιχειρησεων Θεσσαλονικη

Είμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και ταυτόχρονα εφικτή λύση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ